Njoftim

19.04.2021, Prishtine

 

NJOFTIM

Njoftojmë se vendosja e notave në Index nga lënda Akaid-I-II- do të bëhet me datën: 23.04.2021 në ora 11:00-11:30.

 

Me respekt nga profesori i lëndës Dr.Bahri Hoxha

 

 

Njoftim

15.04.2021, Prishtine

 

Njoftim per orarin e kollekfiumit të -I-rë, semestri veror, viti akademik 2020/2021

 

Njoftohen të gjithë studentët e rregullt dhe stafi akademik se kollekfiumi i parë, viti akademik 2020/2021, semestri veror, do të mbahet nga data 21.04.2021 deri më datë 27.04.2021.

Orari i kollekfiumeve gjendet në web-faqen e Fakultetit (www.fsi92.net) . Gjithashtu edhe në tabelën e njoftimeve.

Gjatë kësaj jave nuk do të ketë ligjërata.

Studentët e rregullt janë të obliguar që të marrin pjesë në kollekfiume, ndërsa studentët me korrespondencë nuk kanë të drejtë që të hyjnë në kollekfium.

Kollekfiumet do të mbahen në objektin e Fakultetit, me prezencë fizike, duke pasur parasysh respektimin e rekomandimeve për mbrojtje nga virusi Covid-19.

 

Dekanati,

FSI

 

 

 

Njoftim per ligjerata

06.04.2021, Prishtine

 

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, niveli BA & MA, si dhe i gjithë stafi akademik, se duke filluar nga data 07.04.2021 ligjëratat do të mbahen ONLINE.

Për çdo asistencë rreth përdorimit të platformave obline luteni të komunikoni me IT-ne e FSI-së në këtë e-mail adresë: ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

 

Dekanati,

FSI

 

 

 

 

Njoftim

01.04.2021, Prishtine

 

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe stafi akademik se më datë 05.04.2021 (e hënë) është ditë pushimi.

 

Dekanati,

FSI

 

 

Tender për botimin e librit: MARGARITARI NË DETIN E FIKHU IBADATIT - 1

30.03.2021, Prishtine

 

Tender për botimin e librit: 

MARGARITARI NË DETIN E FIKHU IBADATIT - 1

 

Kushtet në të cilat duhet realizuar shtypja e librit:

Tirazhi: 500 copë

Formati:  B/5, (prerja 24 x 17 cm)

Shtypi: ofset bardh e zi

Vëllimi: 334 faqe.

Lidhja  e butë

Letra: shamo 80 gr.

Kopertina: Konzdrukt 250 gr m2 (plastifikim mat)

 

  • Transportin i librit të shtypur nga shtypshkronja në FSI
  • Afati për ofertë: 6 ditë nga dita e publikimit në Faqen zyrtare të FSI, (30 mars 2021).
  • Afati për shtyp:10 ditë nga dita e dorëzimi në shtypshkronjë
  • Përparësi kanë operatorët që dëshmojnë përvojën paraprake me botim fizik të cilësisë së kërkuar.
  • Ofertat e mbyllur dorëzohet në FSI çdo ditë pune nga ora 08-15.

 

  DEKANI

 Prof. asoc. dr. Fahrush Rexhepi

 

 

 

Njoftim per vendosjen e notave ne index

22.03.2021, Prishtine

FTESË!

Ftohen të gjithë studentët e FSI-së, të rregullt dhe me korrespondencë, që në afat sa më të shpejtë, mundësisht të mos tejkalohet afati i prillit, t’i vendosnin notat të cilat i kanë kaluar, në index. Regjistrimi i notave do të bëhet edhe në sistem, prandaj studentët të cilët nuk i vendosin notat në index rrezikohen t’i humbin ato.

 

Dekanati,

FSI