Njoftime

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 25.04.2019
Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së (niveli BA dhe MA), stafi akademik, administrativ dhe teknik se nga data 29.04.2019 deri më datë 01.05.2019 është pushim (e hënë, e martë dhe e mërkure). Ditën e enjte ligjeratat mbahen.
 
Dekanati FSI
Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 19.04.2019

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, stafi akademik, administrativ dhe teknik, se më datë 22.04.2019 është ditë pushimi.

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 04.04.2019

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, stafi akademik, administrativ dhe teknik se më datë 09.04.2019 është ditë pushimi.

Dekanati, FSI

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 02.04.2019

Njoftohen studentët e FSI-së, se provimet e parapara më datë 08.04.2019 do të mbahen me datë: 22. 04. 2019, gjithashtu provimet e datës 09.04.2019 do të mbahen me datë: 23. 04. 2019 në të njëjtën kohë .

Shërbimi studentor

Shtyp

Telegram me rastin e vdekjës së Kasim ef. Gërgurit

"إنا لله و إنا إليه راجعون"

“Të Allahut jemi dhe vetëm tek Ai do të kthehemi”

I nderuari myfti, Naim ef. Tërnava me bashkëpuntorë.

E nderuara familje e hoxhë Kasim ef. Gërgurit.

Të nderuar kolegë, shokë dhe miq të hoxhë Kasim ef. Gërgurit.