Njoftime

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 10.12.2018

Njoftohen studentët e FSI-së, stafi akademik dhe administrativ se nesër, datë 11.12.2018, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet një program për nder të datëlindjes së Pejgamberit a.s.

Në kuadër të programit manifestiv, dekani i FSI-së, prof. asoc. dr. Fahrush Rexhepi, do të ligjërojë ligjëratë për shembëlltyrën e Pejgamberit a.s., në kuadër të programit do të jetë edhe ligjërata e paralajmëruar më herët, nga prof. asoc. dr. Hajredin Hoxha, gjithashtu pjesë nga Kurani, Ilahi dhe recitime.

Jeni të mirëseardhur

Dekanati, FSI

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 03.12.2018

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së se më datë 11.12.2018 (e martë), në Sallën e Konferencave të FSI-së do të ligjërojë: Prof. asoc. dr. Hajredin Hoxha, Këshilltar akademik, dhe ekspert edukativo-arsimor në shtetin e Katarit, me temën: “Obligimet tona ndaj Kuranit famëlartë”

Duke filluar nga ora 11.00.

Dekanati

FSI

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 03.12.2018

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit BA dhe MA, të cilët kanë diplomuar gjatë vitit kalendarik 2018, të cilët janë të interesuar për marrjen e diplomës, që deri më datë 14.12.2018, të përfundojnë të gjitha procedurat e kërkuara nga Fakulteti, në mënyrë që të pajisen me diplomë.

Dekanati,

FSI

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 26.11.2018

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, stafi akademik dhe ai administrativ se më datë 28 nëntor 2018 (e mërkure) është ditë pushimi.

Me këtë rast, dekanati i FSI-së, ju uron Festën e Flamurit, Pavarësinë e Shqipërisë.

Dekanati

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 09.11.2018

Njoftohen studentët e nivelit MA se paraqitja e provimeve të afatit të nëntorit fillon më datë 13.11.2018 dhe për fundon më datë 16.11.2018

Shërbimi për studentë