Njoftime

Shtyp

Ftesë

Zmadhoje

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 27.11.2017

 

 

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, stafi akademik dhe administrativ se ditën e mërkurë, 29.11.2017, është ditë pushimi për shkak të Mevludit.

 

Dekanati

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 24.11.2017

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, stafi akademik dhe ai administrativ se më datë 28 nëntor 2017 (e marte) është ditë pushimi.

Dekanati

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 14.11.2017

Njoftohen studentët të cilët kanë diplomuar gjatë vitit akademik 2016/2017, të cilët nuk i kanë marr diplomat, që të paraqiten në zyrën e sekretarit të Fakultetit, mr. Vedat Shabani, për përfundimin e procedurave në mënyrë që të pajisen me diploma.

Afati i paraqitjes është deri më datë 30.11.2017

 

Dekanati, FSI

Shtyp

Njoftim

· Paraqitja e provimeve për afatin e Nëntorit, në shkallën Master, fillon me 13.11.2017 dhe mbaron me 17.11.2017

· Provimet fillojnë me 20.11.2017 dhe mbarojnë me 30.11.2017

· Paraqitja e provimit është 5 € (pesë euro) për provim, pagesa bëhet në administratë.

· Çdo vonesë në paraqitjen e provimeve nuk do të merret parasysh.