Njoftime

Shtyp

Prof.Dr. Tayyar Altıkulaç nesër viziton FSI-në

Tayyar

Njoftohet i gjithë stafi akademik i FSI-së si dhe të gjithë studentët se nesër, më datë 05.04.2012, Fakultetin e Studimeve Islame do ta vizatoj Prof.Dr. Tayyar Altıkulaç i shoqëruar nga shtatë bashkpunëtorë.

Shtyp

Dekani i FSI-së prof. dr. Qazim Qazimi priti përfaqësues të Bankës Islame për Zhvillim

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 19.03.2012

vizita

Dekani i FSI-së prof. dr. Qazim Qazimi sot më datë 19.03.2012 priti në takim përfaqësues të Bankës Islame për Zhvillim, Divizioni për bursa, z. Malek Shah Bin Mohd. Yusoff dhe z. Adil Abdulvehab Abdullah Sindi.

Shtyp

Njoftim- Afati i prillit

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 08.03.2012

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së se provimet e afatit të prillit fillojnë më datë 09.04.2012 dhe përfundojnë më datë 27.04.2012.

Shtyp

Njoftim

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 12.02.2012

Njoftohen të gjithë studentët si dhe personeli akademik se për shkak të kushteve të rënda atmosferike dhe acarit të madh që ka përfshirë mbarë vendin FSI shtyn ligjëratat deri më datë 20.02.2012.
Semestri i dytë fillon më datë 20.02.2012.

Dekanati

Shtyp

Njoftim për pushim

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 07.02.2012
Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademik-administrativë se administrata e FSI-së gjendet në pushim deri më datë: 13.02.2012
Dekanati