Njoftime

Shtyp

Komisioni për akreditim në Fakultetin e Studimeve Islame

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

Prishtinë, 12 prill 2012

akreditimDekanati i FSI-së në fillim të vitit akademik 2011/2012 ka formuar një komision prej pesë anëtarësh për shkrimin e Raportit të Vetëvlerësimit për akreditim. Komision ka përgatitur raportin me kohë dhe i njëjti është përkthyer edhe në gjuhën angleze e më pastaj i është dorëzuar AAK-së në dhjetë kopje, (pesë në gjuhën shqipe dhe pesë të tjera në gjuhën angleze). Agjencia e Akreditimit të Kosovës për vlerësim të Raportit ka angazhuar dy ekspert ndërkombëtar dhe një vendor; Prof. dr. Ednan Aslan nga Universiteti i Vjenës, Doc. Dr. as. Aziz Hasanoviq nga Universiteti i Zagrebit, dhe Mr. Basri Muja u.d. së drejtorit të Agjencisë së Akreditimit.

Shtyp

Prof. dr. Tajjar Alltikulaq vizitoj FSI-në

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 05 prill 2012

altikulac2

Dekani i FSI-së prof. dr. Qazim Qazimi sot më datë 05.04.2012 priti në takim Prof. dr. Tajjar Alltikulaq me bashkëpunëtorë në objektin e FSI-së. Prof. dr. Tajar Alltikulaq aktualisht është kryetar i Vakfë Dijanetit në Ankara. Ka qenë kryetar i Dijanetit dhe themelues i ISAM-it.

Shtyp

Njoftim për pushim

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë , 06 prill 2012

Njoftohen studentët e FSI-së si dhe personeli akademik-administrativ se më datë 09.04.2012 dhe 10.04.2012 nuk do të ketë ligjërata për shkak të festave zyrtare.
Gjithashtu, njoftohen studentët dhe stafi akademik se provimet e afatit të prillit të parapara të fillojnë më datë 09.04.2012 janë shtyrë për një javë, që d.m.th se tani provimet fillojnë më datë 16.04.2012.
Për më shumë vizitoni ueb-faqen e FSI-së www.fsi92.net

Shërbimi për studentë

Shtyp

Prof.Dr. Tayyar Altıkulaç nesër viziton FSI-në

Tayyar

Njoftohet i gjithë stafi akademik i FSI-së si dhe të gjithë studentët se nesër, më datë 05.04.2012, Fakultetin e Studimeve Islame do ta vizatoj Prof.Dr. Tayyar Altıkulaç i shoqëruar nga shtatë bashkpunëtorë.

Shtyp

Dekani i FSI-së prof. dr. Qazim Qazimi priti përfaqësues të Bankës Islame për Zhvillim

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 19.03.2012

vizita

Dekani i FSI-së prof. dr. Qazim Qazimi sot më datë 19.03.2012 priti në takim përfaqësues të Bankës Islame për Zhvillim, Divizioni për bursa, z. Malek Shah Bin Mohd. Yusoff dhe z. Adil Abdulvehab Abdullah Sindi.