Njoftime

Shtyp

Njoftim për shtyerje të provimit

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 01.02.2012
Njoftohen të gjithë studentët të cilët kanë paraqitur provimin nga lënda: Qytetërim Islam, i cili ka qenë i paraparë që të mbahet më datë 03.02.2012, se provimi është shty për datë: 06.02.2012 për shkak të Natës së Mevludit.

Shërbimi për studentë

Shtyp

Dekani i FSI-së prof. dr. Qazim Qazimi priti në takim kryetarin e Komunës së Fushë Kosovës, z. Burim Berisha

Prishtinë, 31.01.2012


Dekani i FSI-së prof. dr. Qazim Qazimi sot më datë 31.01.2012 priti në takim kryetarin e Komunës së Fushë Kosovës, z. Burim Berisha i shoqëruar nga z. Abdullah Prebeza, Drejtor i Urbanizmit dhe z. Jakup Tërnava, kryesues i Kuvendit Komunal.

Shtyp

Dekani i FSI-së prof. dr. Qazim Qazimi priti kryetarin e Komunës së Gjilanit, z. Qemajl Mustafa

Prishtinë, 27.01.2012

Dekani i FSI-së prof. dr. Qazim Qazimi sot më datë 27.01.2012 priti në takim kryetarin e Komunës së Gjilanit, z. Qemajl Mustafa i shoqëruar nga z. Veton Nevzati, shef i kabinetit dhe z. Shefik Surdulli zyrtar për informim pranë K.K. të Gjilanit.

Shtyp

Njoftim

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 26.01.2012
N J O F T I M
Njoftohen studentët të cilët kanë paraqitur provimin nga lënda: Gj. Angleze, viti –III-të se provimi është shtyrë për arsye të motit të vështirë për datë: 01.02.2012 nga ora 11.00
Shërbimi për studentë!

Shtyp

Njoftim

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 19.01.2012
Njoftohen studentët të cilët kanë paraqitur provimin nga lënda Tefsir –II- se provimi është shtyrë dhe i njëjti mbahet më datë 24.01.2012 nga ora 10.00

Shërbimi për studentë!