Njoftime

Shtyp

Njoftim

Njoftojmë se provimi nga lënda Gjuhë angleze –I- dhe –II-do të mbahet me datën: 19.04.2017 në ora 10:00 – 11:00 .

Shtyp

Njoftim për pushim

Prishtinë, 07.04.2017

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, stafi akademik dhe administrativ se më datë 10.04.2017 (e hënë) është ditë pushimi për shkak të Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës

P.S. provimet e parapara për këtë datë do të mbahen në të njëjtën kohë.

 

Dekanati

Shtyp

Njoftim për pano

Njoftohen të gjithë studentët absolventë (të rregullt dhe me korrespodencë), se nga data 11.IV.2017 fillon fotografimi për pano. Fotografimi bëhet në studion “Canon”, që gjendet mbrapa Teatrit Kombëtar (afër Teb Bankës). Fotografimi mund të bëhet deri me datë 29.IV.2017, dhe kushton 5 euro.

Për informata shtesë mund të kontaktoni personin përgjegjës:

Bajram Zeqiri - 044-530-492

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 24.03.2017

Njoftohen studentët e Nivelit Master se afati i provimeve të Prillit është siç vijon:

  • Paraqitja e provimeve fillon me 27.03.2017 dhe mbaron me 31.03.2017.
  • Provimet fillojnë me 03.04.2017 dhe mbarojnë me 14.04.2017.
  • Paraqitja e provimit është 5 € (pesë euro) për provim, pagesa bëhet në administratë.
  • Çdo vonesë në paraqitjen e provimeve nuk do të merret parasysh.

 

           Shërbimi për studentë

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 24.03.2017

Njoftohen studentët e Nivelit Master se afati i provimeve të Prillit është siç vijon:

  • Paraqitja e provimeve fillon me 27.03.2017 dhe mbaron me 31.03.2017.
  • Provimet fillojnë me 03.04.2017 dhe mbarojnë me 14.04.2017.
  • Paraqitja e provimit është 5 € (pesë euro) për provim, pagesa bëhet në administratë.
  • Çdo vonesë në paraqitjen e provimeve nuk do të merret parasysh.

 

           Shërbimi për studentë