Njoftime

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 07.01.2020

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, si dhe stafi akademik, se më datë 16.01.2020 (e enjte) përfundon semestri i –I-të për vitin akademik 2019/2020

Studentët e rregullt e kanë për obligimi që t’i marrin nënshkrimet për ato lëndë të cilat i kanë dëgjuar gjatë këtij semestri.

P.S. Ditën e enjte mbahen ligjëratat.

 

Dekanati

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 12.12.2019

Njoftohen të gjithë studentët të cilët kanë bërë kërkesë për marrjen e diplomës, se më datë 19.12.2019, duke filluar nga ora 15.00, do të bëhet shpërndarja e diplomave me një ceremoni zyrtare të organizuar nga dekanati.

Shpërndarja e diplomave bëhet në Fakultetin e Studimeve Islame, Salla e Konferencave, kati i tretë.

Dekanati,
FSI

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 26.11.2019

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, stafi akademik dhe ai administrativ se më datë 28 nëntor 2019 (e enjte) është ditë pushimi.

Me këtë rast, dekanati i FSI-së, ju uron Festën e Flamurit, Pavarësinë e Shqipërisë.

Dekanati

Shtyp

Konferencë shkencore

Shtyp

Njoftim

Prishtinë, 18.11.2019
Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, të cilët kanë diplomuar gjatë vitit kalendarik 2019, të cilët janë të interesuar për marrjen e diplomës, që deri më datë 29.11.2019, të përfundojnë të gjitha procedurat e kërkuara nga Fakulteti, në mënyrë që të pajisen me diplomë.

Për kohën e shpërndarjes së diplomave do të informoheni me kohë.

Dekanati,