Njoftim

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

Prishtinë, 19.12.2011

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademik se semestri i parë për vitin akademik 2011/2012 përfundon më datë 15.01.2012, ndërsa semestri i dytë fillon më datë 13.02.2012.

Njoftim

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë
12.12.2011


Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së (të rregullt dhe me korrespondencë) që në afat sa më të shkurtër ta bëjnë pagesën e semestrit (Viti i –I-rë semestrin e parë, viti i –II-të semestrin e tretë, viti i –III-të semestrin e pestë dhe viti i –IV-të semestrin e shtatë).

Njoftim

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë
25.11.2011


Njoftohen studentët e FSI-së si dhe personeli akademik-administrativ se të hënën më 28. nëntor. 2011 nuk do të ketë ligjërata.
DEKANATI

N J O F T I M

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë
23.11.2011

Njoftohen studentët të cilët kanë paraqitur provimin nga lënda KUR’AN –II- se provimi është shty për datë 29.11.2011 e martë nga ora 15.00
Shërbimi për studentë!

Njoftim për festën e Kurban Bajramit

Prishtinë, 01.11.2011
N J O F T I M

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademik-administrativ se më datë 07/08.11.2011 (e hënë dhe e martë) nuk do të ketë ligjërata për shkak të Festës së Kurban Bajramit.

Dekanati

Njoftim për media

NJOFTIM PËR MEDIA

(FTESË)

Të nderuar!

Jeni të ftuar të merrni pjesë në Konferencën Ndërkombëtare me temë: "Trajnimi i Imamëve dhe Mësuesve për Edukatën Islame në Evropën Juglindore"