Njoftim

Njoftojmë të gjithë të interesuarit se studenti Rexhep AFET SUMA mbron temën e diplomës të nivelit master me titull Thirrja Islame mes tradicionales dhe modernes, pranë Fakultetit të Studimeve Islame në Prishtinë, më datë 04.03.2019, duke filluar nga ora 14:30

 

Komisioni:

  1. Prof. ass. dr. Musa Vila, kryetar
  2. Prof. dr. Nazmi Maliqi, anëtar
  3. Prof. asoc. dr. Fahrush Rexhepi, mentor

    DEKANATI

Sot ndërroi jetë profesori i FSI-së, mr. Qemajl Morina

Prishtinë, 23 shkurt 2019

Me dhembje te thelle morëm lajmin për vdekjen e profesorit, Qemajl Morina, kolegut dhe bashkëpunëtorit tonë disa vjeçar. Me këtë rast dekanati i FSI-së shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes së profesor Qemajlit, stafit mësimdhënës të FSI-së, studentëve dhe gjithë kolegëve të tij.

Njoftim për festën e Pavarësisë

Prishtinë, 15.02.2019

Njoftohen studentët e FSI-së, stafi akademik, administrativ dhe teknik se më datë 18.02.2019 ( e hënë) është ditë pushimi për shkak të Festës së Pavarësisë.

Me këtë rast, dekanati i FSI-së, të gjithëve ju uron festën!

Dekanati, FSI

Njoftim

Prishtinë, 15.02.2019

 

Njoftohen studentët e nivelit master se provimi nga lënda: “Koncepti i perceptimit të muslimanëve ndaj feve të tjera” i paraparë që të mbahet më datë 18.02.2019 është shtyrë dhe i njëjti do të mbahet më datë 27.02.2019 nga ora 15.00

 

Shërbimi për studentë FSI

Njoftim

Prishtinë, 13.02.2019

Njoftohen studentët e FSI-së si dhe stafi akademik se semestri veror për vitin akademik 2018/2019, niveli bachelor, fillon më datë 20.02.2019

Dekanati