Njoftim

Prishtinë, 24.03.2017

Njoftohen studentët e Nivelit Master se afati i provimeve të Prillit është siç vijon:

  • Paraqitja e provimeve fillon me 27.03.2017 dhe mbaron me 31.03.2017.
  • Provimet fillojnë me 03.04.2017 dhe mbarojnë me 14.04.2017.
  • Paraqitja e provimit është 5 € (pesë euro) për provim, pagesa bëhet në administratë.
  • Çdo vonesë në paraqitjen e provimeve nuk do të merret parasysh.

 

           Shërbimi për studentë

Njoftim

Prishtinë, 24.03.2017

Njoftohen studentët e Nivelit Master se afati i provimeve të Prillit është siç vijon:

  • Paraqitja e provimeve fillon me 27.03.2017 dhe mbaron me 31.03.2017.
  • Provimet fillojnë me 03.04.2017 dhe mbarojnë me 14.04.2017.
  • Paraqitja e provimit është 5 € (pesë euro) për provim, pagesa bëhet në administratë.
  • Çdo vonesë në paraqitjen e provimeve nuk do të merret parasysh.

 

           Shërbimi për studentë

Njoftim

Prishtinë, 14.03.2017
Njoftojmë studentët e FSI-së të cilët kanë statusin ( me korrespondencë ) si dhe absulventat pa dallim statusi,se në afatin e prillit kanë të drejtë ti paraqesin vetëm dy (2) provime.

* Paraqitja e provimeve fillon nga data:20.03.2017, deri më:30.03.2017.

* Provimet fillojnë më:03.04.2017 .

* Paraqitja e provimit është 1 € (një euro) për provim, pagesa bëhet në administratë.

* Studentët paraprakisht duhet ta bëjnë pagesën e semestrit.

* Çdo vonesë në paraqitjen e provimeve nuk do të merret parasysh.

Me respekt, shërbimi studentor

NJOFTIM

Prishtinë, 13.03.2017

Njoftohen studentët e FSI-së, stafi akademik se nesër, 14.03.2017, për vizitë në FSI do të qendroj një delegacion nga Liga Botërore Islame në përbërje të 20 personave në krye me Sekretarin Gjeneral, z. Abdul-Kerim El-Isa.

Delegacioni fillimisht do të pritet nga dekani i Fakultetit, prof. asoc. Dr. Fahrush Rexhepi, dhe më pastaj Sekretari Gjeneral i LBI-së do të mbaj një ligjëratë para studentëve dhe stafit mësimdhënës me fillim nga ora 11:00

Prandaj, ftoheni që të jeni prezent në sallën e konferencavem kati III, nga ora 11:00

Dekanati, FSI

Njoftim

Prishtinë, 22.02.2017
Njoftojmë të gjithë studentët e FSI-së të (rregullt dhe me korrespondencë) se afati për pagesën e semestrit veror përkatësisht (II-IV-VI-VIII-) fillon nga data: 27.02.2017 deri me 10.03.2017.

Vërejtje: Nëse nuk paguhet në kohë të caktuar, nuk do merren parasysh arsyetimet.


Me respekt,

Shërbimi i studentëve

Njoftim

Prishtinë, 16.02.2017

Njoftohen studentët e FSI-së, stafi akademik, administrativ dhe teknik se nesër, më datë 17.02.2017, është ditë pushimi për shkak të festës së Pavarësisë.

Dekanati i FSI-së, me këtë rast, ju uron të gjithë juve dhe popullit shqiptar festën e Pavarësisë së Kosovës.

Dekanati

Njoftim

Njoftohen studentët se provimi nga Gj. Arabe I do të mbahet me datë 24/01/2017

 Nga ora 10-11 grupi I vajzave.

 Nga ora 11.15- 12.15grupi II djemte