Shtyp

Njoftim

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së dhe personeli arsimor se semestri i dytë për vitin akademik 2010/2011 përfundon më datë: 03.06.2011.
Studentët duhet t’i marrin nënshkrimet nga profesorët në mënyrë që të kenë mundësi që ta vërtetojnë semestrin e parë dhe ta regjistrojnë semestrin e dytë.
Studentëve të cilëve nuk iu vërtetohet semestri paraprak nuk kanë mundësi të hyjnë në provime në këtë afat.
Paraqitja e provimeve fillon nga data 30.05.2011 deri më datë 09.06.2011
Provimet për afatin e qershorit fillojnë më datë 13.06.2011 dhe përfundojnë më datë 08.07.2011

Dekanati 25.04.2011