Njoftim

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 12.02.2012

Njoftohen të gjithë studentët si dhe personeli akademik se për shkak të kushteve të rënda atmosferike dhe acarit të madh që ka përfshirë mbarë vendin FSI shtyn ligjëratat deri më datë 20.02.2012.
Semestri i dytë fillon më datë 20.02.2012.

Dekanati

Njoftim për pushim

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 07.02.2012
Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademik-administrativë se administrata e FSI-së gjendet në pushim deri më datë: 13.02.2012
Dekanati

Njoftim për ditë pushimi

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 02.02.2012

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademik-administrativë se nesër, më 03.02.2012 (e premte), është ditë pushimi për shkak të Natës së Mevludit.

Dekanati

Njoftim për shtyerje të provimit

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 01.02.2012
Njoftohen të gjithë studentët të cilët kanë paraqitur provimin nga lënda: Qytetërim Islam, i cili ka qenë i paraparë që të mbahet më datë 03.02.2012, se provimi është shty për datë: 06.02.2012 për shkak të Natës së Mevludit.

Shërbimi për studentë

Njoftim

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë, 26.01.2012
N J O F T I M
Njoftohen studentët të cilët kanë paraqitur provimin nga lënda: Gj. Angleze, viti –III-të se provimi është shtyrë për arsye të motit të vështirë për datë: 01.02.2012 nga ora 11.00
Shërbimi për studentë!