Shtyp

Njoftim per ligjerata

06.04.2021, Prishtine

 

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, niveli BA & MA, si dhe i gjithë stafi akademik, se duke filluar nga data 07.04.2021 ligjëratat do të mbahen ONLINE.

Për çdo asistencë rreth përdorimit të platformave obline luteni të komunikoni me IT-ne e FSI-së në këtë e-mail adresë: ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

 

Dekanati,

FSI