Shtyp
PDF

Studentët e vitit të parë u pajisen me indeksa

Prishtinë, 23 tetor 2014 – Fakulteti i Studimeve Islame organizoi ceremoninë e shpërndarjes së indeksave për gjithsej 150 studentët e rinj të regjistruar në vitin akademik 2014/2015.  Studentëve me një fjalë përshëndetjeje iu drejtua prodekanja e fakultetit znj. Besa Ismaili, ndërsa Dekani i FSI-së prof. dr. Fahrush Rexhepi mbajti një fjalim gjatë të cilit studentët u njohtuan për të gjitha kushtet dhe mundësitë që ofron ky Fakultet, rregullat e studentëve dhe infrastrukturën përcjellëse.
Fakulteti i Studimeve Islame përveç kushteve moderne për mësimdhënie dhe mësimnxënie ofron shumë mundësi për studentët tonë edhe përmes bashkëpunimeve ndërkombëtare në kuadër të programeve për shkëmbimin e studentëve me universitetet tjera jashtë Kosovës, gjatë semestrit veror’ – theksoi Dekani gjatë adresimit të tij studentëve.

Shtyp
PDF

Prof. Dr. Fahrush Rexhepi mori pjesë në konferencë në Universitetin Shtetëror të Tetovës

Ne Universitetin Shtetëror të Tetovës me datë 17-18 tetorë 2014 u mbajtë konferencë shkencore ndërkombëtare me titiull “Ballafaqimi me të kaluarën dhe rimendimi i paqës në Ballkanin multikulturorë”. Në këtë konferencë me kumtesat e tyre u paraqitën edhe prof.asoc.dr. Fahrush Rexhepi dhe prof. mr.sc.Besa Ismaili. Në konferencë morën pjesë edhe shumë studiues nga Maqedonia, Kosova dhe Shqipëria.

View the embedded image gallery online at:
http://fsi92.net/#sigProGalleriac05b53d028

Shtyp
PDF

Njoftim

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

Prishtinë, 20.10.2014

Njoftohen studentët e vitit të parë (2014/2015) se më datë 23.10.2014 (e Enjte) do të pajisen me index të Fakultetit të Studimeve Islame.

Shpërndarja e index-it bëhet në sallën e amfiteatrit, kati –III-, duke filluar nga ora 1200

Dekanati