Njoftim

11.05.2021, Prishtine

 

NJOFTIM

 

Njoftojmë studentët e FSI-së, me orarin e provimeve për afatin e Qershorit.

* Paraqitja e provimeve fillon nga data: 01.06.2021, deri më: 10.06.2021.

* Provimet fillojnë më: 14.06.2021.

* Studentët (e rregullt), fillimisht duhet të marrin nënshkrimet e pastaj të       paraqesin provimet.

* Paraqitja e provimit është 1 € (një euro) për provim, pagesa bëhet në administratë.

* Çdo vonesë në paraqitjen e provimeve nuk do të merret parasysh.

 

Me respekt, shërbimi studentor

 

Njoftim

29.04.2021, Prishtine

 

NJOFTIM

Njoftohen studentët e FSI-së, stafi akademik, administrativ dhe teknik se më datë 03.05.2021 ( e hënë) nuk do të ketë ligjërata.

 

Dekanati,

FSI

 

 

Njoftim per ligjerata

26.04.2021, Prishtine

 

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, niveli BA dhe MA, si dhe stafi akademik, se duke filluar nga data 03.05.2021 (e hënë), ligjëratat do të mbahen me prezencë fizike në Fakultet.

Orari i ligjëratave:

Ligjëratat të cilat, jashtë muajit të ramazanit, kanë filluar nga ora 09.00, në ramazan do të mbahen nga ora 09.30, ndërsa orari i ligjëratave të tjera nuk ndryshohet.

 

Dekanati,

FSI

 

 

Njoftim

19.04.2021, Prishtine

 

NJOFTIM

Njoftojmë se vendosja e notave në Index nga lënda Akaid-I-II- do të bëhet me datën: 23.04.2021 në ora 11:00-11:30.

 

Me respekt nga profesori i lëndës Dr.Bahri Hoxha

 

 

Njoftim

15.04.2021, Prishtine

 

Njoftim per orarin e kollekfiumit të -I-rë, semestri veror, viti akademik 2020/2021

 

Njoftohen të gjithë studentët e rregullt dhe stafi akademik se kollekfiumi i parë, viti akademik 2020/2021, semestri veror, do të mbahet nga data 21.04.2021 deri më datë 27.04.2021.

Orari i kollekfiumeve gjendet në web-faqen e Fakultetit (www.fsi92.net) . Gjithashtu edhe në tabelën e njoftimeve.

Gjatë kësaj jave nuk do të ketë ligjërata.

Studentët e rregullt janë të obliguar që të marrin pjesë në kollekfiume, ndërsa studentët me korrespondencë nuk kanë të drejtë që të hyjnë në kollekfium.

Kollekfiumet do të mbahen në objektin e Fakultetit, me prezencë fizike, duke pasur parasysh respektimin e rekomandimeve për mbrojtje nga virusi Covid-19.

 

Dekanati,

FSI